logo
#
    Linke te tjera
#
#
Miresevini ne shkollen Jordan Misja
#
logo
Shkolla Jordan Misja  e nisi jetën në shtator të vitit 1957 . Gjithçka filloi në godinën e shkollës shtatëvjeçare ” Jordan Misja” në lagjen që atëherë quhej ” 7 Nëntori”.   Me shume ...
Aktivitetet ne te ardhemen
#
#
Ndihme nga profesorat me materiale dhe sygjerime per provimet si dhe Fac-simil te testeve nga  website i MASH.
#
Aktivitetet e ndryshme shkollore se shpejti do publikohen ne kete dritare.
#
Programi mesimore i Ministrise se Arsimit dhe plani mesimore i shkolles sone.
Stafi i shkolles
Sherbime online
#
Me poshte mund te gjeni linke per sherbimet online qe do jene ne funksion te shkolles dhe te nxenesve:
                 © Jordan Misja High School 2007#Kontakt#Login
#